fredag den 5. april 2013

I dag var vi så på Gravene i Haderslev, og hvor var det dejligt, da en hel flok konfliktramte fra de Frie Skolers Lærerforening dukkede op. Så var vi pludselig mange. Senere fulgte en gruppe af os med dem under en tur gennem byen, og vi benyttede herunder lejligheden til at smutte gennem snippen ved VUV's hovedkontor, så vi kunne kippe lidt med fanerne foran ledelsen.


Men der sker meget mere efter weekenden, også på landsplan. Vi vil være at finde i Kolding:


Mandag
København: Wallmann´s, Cirkusbygningen fra kl. 11-13, hvorefter vi i samlet flok går til Finansministeriet, hvor vi har anmeldt en demonstration fra kl. 13.30. Her vil være sange, underholdning og taler ved Annette Nordstrøm Hansen, næstformand i Gymnasieskolernes Lærerforening, og Jan Andreasen, formand for sektionen for ungdomsskolelærere m.fl. i Uddannelsesforbundet. Der vil være mulighed for at sende en personlig hilsen til Bjarne Corydon på et postkort, som vi overdrager til ham i forbindelse med demonstrationen. Så brug weekenden på at skrive et budskab på et postkort og tag det med!

Odense: Vi mødes på Banegårdscentret kl. 8.15 og står langs vejen med skilte "støt og dyt". Kl. 9.00 går vi af 2 ruter mod Flakhaven, den ene ad Nørregade og den anden ad Jernbanegade. Kl. 9.30 tager vi hinanden i hånden og danner ring om Rådhuset.

Silkeborg: Demonstration på torvet kl. 15, hvor der bl.a. er tale ved Hovedbestyrelsesmedlem Peter Ølgaard – se programmet her. Vi håber selvfølgelig, at rigtig mange vil bakke op!

Kolding: Demonstration i Kolding for hele Sønderjylland, Uddannelsesforbundet. Vi kører fra Koldinghallerne kl. 13.45 og ankommer til Riberdyb ca. 14.00. Vi kører fra busparkeringspladsen på Ejlersvej kl. 14.45. Hanne Pontoppidan deltager i demonstrationen.
Aalborg: Deltagelse i Aalborg Lærerkreds’ demonstration kl. 14 foran Medborgerhuset ved Hovedbiblioteket. Byrådsmedlemmer ankommer omkring kl. 14.30, hvor der er mulighed for at stille spørgsmål.
Randers: Kl. 14-15 er ungdomsskolens lærere i midtbyen for at snakke med de unge. Vi har lavet badges målrettet de unge, som vi synes, de skal have. Kl. 15-16 laves der menneskekæder i Randers. Det er med deltagelse af alle lockoutede lærere i Randers. Kl. 16-17 er der demonstration foran byens rådhus - forud for byrådsmødet kl. 17.
Hele landet: Husk lockout-konkurrencen fra sprogskolen Kolding. Postkortene skal udfyldes og sendes mandag, så KL har dem tirsdag. Konkurrencen findes på Uddannelsesforbundets hjemmeside og på facebook.

Tirsdag

Ringsted: Der er demonstration i Ringsted på tirsdag den 9. april. Den starter fra Ringsted kongrescenter kl. 15. og ender ved rådhuset - senest kl. 16. Der vil være aktiviteter og forberedelse i Ringsted kongrescenter op til Demo – alle er velkomne.
Aarhus: Happening i Mølleparken mellem 12 – 14. Lærere fra VUC Århus laver en happening i Mølleparken, hvor man kan teste sig selv og få et 'lockout bevis'.

Horsens: Happening i Søndergade kl. 12, hvor ungdomsskolelærere bygger en mur på strøget.

Medlemmer på film
Der bliver lavet rigtigt mange fine film i disse dage, og jer, som ikke er på facebook, skal ikke snydes. Her kommer lige fire:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar